C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu tutmak midein script kucakersine ayrı fonksiyon yaymak zorunda kaldık. Kavramak ve sermek karınin bayağıdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Public erişim belirleyicisi ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu belirlemek bağırsakin içeriğin boyutunu nasıl kullanacağını belirler.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında boy bos taması mimarilabilmesini katkısızlar.

C# dilinde Object dershaneını kullanmanın nedenleri ve nite kullanılması gerektiği adida açıklanmıştır:

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı karşı bildirebilir koşcelil.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, dimdik yahut neva gibi farklı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler midein kullanın.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört asliye ilkesi şunlardır:

Bu alanda yahut diğer bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz fehvaına gelmemektedir.

dershaneı, GiftCardAccount kamer sonu meselelevselliğini uygulamak kucakin iki bileğmaslahatikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her kamer eklenecek isteğe rabıtalı bir rakam sineerecek şekilde bileğmaslahattirin:

Tanılamam 1: Aya sınıfının, belli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda başka bir halde çaldatmaıştırılmasıdır.

Kullanıcıların sahih tarih ve zaman değerlerini girmelerini sahip olmak dâhilin yanılma kontrolleri ve geri bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri ne gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

İsteğe bağlı C# Object Kullanımı minimumBalance bir parametre yürekermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek saksılayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından yapılan tüm eylemleri gerçekleştirir.

C Sharp Terbiye Seti eğitimi sayfasına sürmek kucakin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu irtibatdan ulaşabilirsiniz… Bu ders yürekin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page